Vecka 43
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag
Pris 145kr
(135kr för pensionärer)
Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te varje dag!
MÅNDAG
○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki
○ Schnitzel med anjovis, kapris, citron, rödvinssås och stekt potatis
○ Västerbottenost- och kantarellgratinerad Flundrafilé med hummersås och potatismos
○ Pannbiff med stekt lök, stekt ägg, rödvinssås samt stekt potatis
○ Panerad Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Biff ”Minute” med bearnaisesås, rödvinssås och pommes frites
○ Mixtallrik på biff, kycklingfilé och fläsknoisette med rödvinssås, bea och stekt potatis
○ Pyttipanna med senap, stekt ägg och rödbetor
○ Kyckling ”Indiana” med basmatiris
○ Pasta Oxfilé med strimlad oxfilé, champinjoner, purjolök, grädde och ost
○ Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås
TISDAG
○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki
○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingon
○ Nystekt fläsk med krämig löksås (alt. bruna bönor) samt kokt potatis
○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos
○ Ugnsgrillad Gösfilé med skagenröra, honungsglaserade pumpafrön, solrosfrön, purjolök och stekt potatis
○ Crabbfish- och vitsparrisfylld Flundrafilé med citron och potatismos
○ Skånsk Kalops med rödbetor och stekt potatis
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
○ Marinerad- och tärnad kycklingfilé i tunnbröd med vitlöksdipp, salsa och pommes frites
○ Pasta med skinka, champinjoner, gorgonzola, grädde, vitlök och riven ost
○ Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås
ONSDAG
○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki
○ Stekt strömmingsflundrafié med skirat smör, hemlagat potatismos och citron
○ Halstrad Regnbågsfilé med örtstompad-potatis, hummersås och citron
○ Skomakarlåda på noisetter med purjolök- och bacon i rödvinssås och potatismos
○ Lammfärsbiff med bulgur, råstekt potatis och rödvinssås
○ Panerad Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ Herrgårdsstek med svartvinbärsgelé, gräddsås och kokt potatis
○ Gratinerad Kassler med ananas och basmatiris
○ Pasta Scampi med kantareller, champinjoner, grädde, vitlök och riven ost
○ Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås
TORSDAG
○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki
○ Kycklingsoppa (med vitlöksbröd)/Ärtsoppa med pannkaksbuffé, sylt & grädde
○ Panerad Torskfilé med tartarsås, citron och kokt potatis
○ Kräftstjärt, räk- och dillfylld Flundrafilé med citron och hummersås
○ Pepparstekta noisetter med potatisgratäng, rödvinssås och bearnaisesås
○ Pankopanerad Kycklingschnitzel med råstekt potatis, rödvinssås och
bearnaise
○ Persiljejärpar med gärddsås, lingonsylt och potatismos
○ Snickarlåda på bacon och falukorv med purjolök, stekt ägg, rödvinssås och potatismos
○ Viltskavsgryta med basmatiris
○ Pasta med skivad kycklingfilé med tomatsås, persilja, paprika, lök och riven mozzarellaost
○ Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås
FREDAG
○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki
○ Schnitzel (Ost, bacon- och lökfylld) med rödvinssås och stekt potatis
○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil & röstipotatis
○ Inkokt laxfilé med dillmajonnäs, citron och gräslökspotatismos
○ Panerad Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
○ BBQ-ribs (Kamben) med husets coleslaw, rostad majscrème och pommes frites
○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis
○ Nasi Goreng med ägg
○ Pasta Carbonara med riven ost
○ Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås
VARJE DAG
○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr
○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr
○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr
○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr
○ Vegetarisk Lasagne – 145kr
Med reservation på ändringar av menyn.