Restaurang Green Bull

Dagens Lunch

Vecka 43
Lunch kl. 09:00 – 15:00 varje dag

Pris 145kr
(135kr för pensionärer)

Inkl. Efterrrätt, Salladsbuffé, Hembakat bröd, Måltidsdryck, Kaffe/Te​ varje dag!

MÅNDAG

○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki

○ Schnitzel med anjovis, kapris, citron, rödvinssås och stekt potatis

○ Västerbottenost- och kantarellgratinerad Flundrafilé med hummersås och potatismos

○ Pannbiff med stekt lök, stekt ägg, rödvinssås samt stekt potatis

○ Panerad Rödspättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Biff ”Minute” med bearnaisesås, rödvinssås och pommes frites

○ Mixtallrik på biff, kycklingfilé och fläsknoisette med rödvinssås, bea och stekt potatis

○ Pyttipanna med senap, stekt ägg och rödbetor

○ Kyckling ”Indiana” med basmatiris

○ Pasta Oxfilé med strimlad oxfilé, champinjoner, purjolök, grädde och ost

Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås

TISDAG

○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki

○ Knapriga raggmunkar med nystekt fläsk samt lingon

○ Nystekt fläsk med krämig löksås (alt. bruna bönor) samt kokt potatis

○ Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, gröna ärtor och potatismos

○ Ugnsgrillad Gösfilé med skagenröra, honungsglaserade pumpafrön, solrosfrön, purjolök och stekt potatis

○ Crabbfish- och vitsparrisfylld Flundrafilé med citron och potatismos

○ Skånsk Kalops med rödbetor och stekt potatis

○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis

○ Marinerad- och tärnad kycklingfilé i tunnbröd med vitlöksdipp, salsa och pommes frites

○ Pasta med skinka, champinjoner, gorgonzola, grädde, vitlök och riven ost

Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås

ONSDAG

○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki

○ Stekt strömmingsflundrafié med skirat smör, hemlagat potatismos och citron

○ Halstrad Regnbågsfilé med örtstompad-potatis, hummersås och citron

○ Skomakarlåda på noisetter med purjolök- och bacon i rödvinssås och potatismos

○ Lammfärsbiff med bulgur, råstekt potatis och rödvinssås

○ Panerad Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ Herrgårdsstek med svartvinbärsgelé, gräddsås och kokt potatis

○ Gratinerad Kassler med ananas och basmatiris

○ Pasta Scampi med kantareller, champinjoner, grädde, vitlök och riven ost

Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås

TORSDAG

○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki

○ Kycklingsoppa (med vitlöksbröd)/Ärtsoppa med pannkaksbuffé, sylt & grädde

○ Panerad Torskfilé med tartarsås, citron och kokt potatis

○ Kräftstjärt, räk- och dillfylld Flundrafilé med citron och hummersås

○ Pepparstekta noisetter med potatisgratäng, rödvinssås och bearnaisesås

○ Pankopanerad Kycklingschnitzel med råstekt potatis, rödvinssås och

bearnaise

○ Persiljejärpar med gärddsås, lingonsylt och potatismos

○ Snickarlåda på bacon och falukorv med purjolök, stekt ägg, rödvinssås och potatismos

○ Viltskavsgryta med basmatiris

○ Pasta med skivad kycklingfilé med tomatsås, persilja, paprika, lök och riven mozzarellaost

Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås

FREDAG

○ Kycklingspett med bulgur, frästa grönsaker, mangosallad och tzatziki

○ Schnitzel (Ost, bacon- och lökfylld) med rödvinssås och stekt potatis

○ Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, finhackad rödlök, gräddfil & röstipotatis

○ Inkokt laxfilé med dillmajonnäs, citron och gräslökspotatismos

○ Panerad Bergtungafilé med remouladsås, citron och kokt potatis

○ BBQ-ribs (Kamben) med husets coleslaw, rostad majscrème och pommes frites

○ Fläsknoisette ”Black n’ White” med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis

○ Nasi Goreng med ägg

○ Pasta Carbonara med riven ost

Veckans Vegetariska: Falafel med hummer, tzatziki och tomatsås

VARJE DAG

○ Spaghetti Bolognese med parmesanost – 145kr

○ Spaghetti Carbonara med äggula & parmesanost – 145kr

○ Bräckt Skinka med stekt ägg & stekt potatis – 145kr

○ Kebabtallrik med pommes/ris – 145kr

○ Vegetarisk Lasagne​ – 145kr

Med reservation på ändringar av menyn.

Varmt Välkomna!​